ZUBİZU Türkiye’nin En İyi Mobil Uygulaması Seçildi

ZUBİZU Toplam 3 Altın ödülün sahibi oldu

Mobil Pazarlama Birliği (MMA) Smarties’in Türkiye ödülleri 1 Kasım’da İstanbul’da düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

ZUBİZU Türkiye’nin en iyi mobil uygulaması seçildi. En İyi Mobil Uygulama ödülünün yanı sıra, En İyi Müşteri İlişkileri Yönetimi/CRM ve En İyi Ürün/Hizmet Lansmanı kategorilerinde de birincilik ödülünü ZUBİZU adına Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan aldı.

Lansmanın üzerinden henüz 1 yıl daha geçmeden 1 Milyonu aşkın kişinin severek kullandığı ZUBİZU’nun bu gibi önemli ödüllere layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti vurgulayan Kaplan “ZUBİZU, bir alışveriş uygulaması olmanın çok ötesinde. Bir yaşam tarzı uygulaması olarak hayatın her alanında kullanıcılarımıza yeni deneyimler yaşatıyoruz. 3 dalda Altın ödül kazanmış olmak ve öncelikle en iyi mobil uygulama seçilmek gurur verici. Bunun yanısıra en iyi müşteri ilişkileri yönetimi - CRM ödül almaktan çok mutlu olduğumuz ikinci bir alan.

Nisan ayında yaptığımız başarılı lansman da ödüle layık görüldü. Bu ödüller elbette motivasyonumuzu artırıyor. Dijital dünyada, mobil pazarlama alanındaki başarılarımızın bu şekilde karşılık görmesi bizim için çok değerli.” dedi.

Mobil pazarı genişletme, reklam verenlerin mobile yönelmesini sağlama ve ilgili teknolojilerdeki gelişmeleri destekleme düşüncesiyle yola çıkan MMA’nın düzenlediği yarışmada ZUBİZU 3 önemli kategoride Altın ödülün sahibi oldu.

Yorumlar