Kimler Samsung Galaxy S IV almalı?


Günlerdir Samsung'un yeni amiral gemisi olacak, Galaxy S IV ile ilgili inanılmaz bilgi pompalanıyor her yerde. Sanki son günlerin en önemli teknolojik gelişmesi buymuş gibi.

Oysa CERN "Higgs Boson'unu bulduk!" dedi. Kimseden tık yok ;)

Bana kalırsa bu yeni telefon öyle ahım şahım bir yenilik ile gelmiyor. 8 çekirdekli işlemci için yenilik de denilebilir belki ama gerekli mi? Tartışılır. Sanırım  S III üretmekten sıkılınca Samsun orasını burasını biraz makyajlayıp yeni bir modeli atıverdi önümüze.

Samsung'un huyudur. gerekli gereksiz bir sürü model üretip piyasadaki rakipleri daha cevap veremeden üzerine yeni bir model daha koyar. Nokia böyle silindi piyasadan. Korkarım iPhone da sırtınızı sıvazlayıp kahve yapıp içirten bir model ile çıkmazsa 2 ay içerisinde onun da akıbeti Nokia'ya benzeyecek.

Elinizde Galaxy S III, SII, Note, Note II, Nexus hatta Galaxy Ace II ya da diğer markalardan eşlenik bir telefon bulunuyorsa ve bunlardan Galaxy S IV'e geçmek istiyorsanız YAPMAYIN!

Gerçekten paranızı ve ülkemizin kaynaklarını gereksiz harcamış olursunuz.

Alma isteği çok gelirse durun içinizden 10'a kadar sayın ve her rakamdan sonra "ihtiyacım var mı?" "-hayır yok" diye iç sesinizle kendinizi ikna edin :)

Yorumlar