Galaxy S4 Zoom

Öncelikle hiç unutmam, Samsung bir video kamera almıştım berbattı. Kullandığım ve oldukça iyi fotoğraf ve film çeken Samsung Galaxy Nexus bile bu yargımı değiştiremediğinden böyle 16 megapiksel ve 10x zooma sahip bir S4 için çok önyargılıyım.


Bir kere acaip tombalak olmuş. İncecik S4 varken tercih edilir mi bilemiyorum. 10x zoom oldukça iyi belli ama olmuşken 50x olsaydı fena olmazdı.



Bu aleti gömlek cebinde taşımak zor olacağı gibi üzerine koruyucu kap da takmak ve üretmek zor olacaktır. Fotoğraf makinesine dikkat edersin düşürmezsin de bu meret telefon kardeşim! İster istemez elden düşecek!

Hele ki fotoğraf, film çekeyim derken, düştü mü  objektifi nanay olacak ve 1500 - 2000 TL verdiğin telefonuna da veda edeceksin. Çok snob olmadan alması güç bir telefon. Snoblar da şekilsiz diye beğenip almaz. Kime satacaksın bunları Samsung? Neyse, bir deneme atışı yapılmış bakalım nasıl sonuç verecek.

Özellikler:
16MP, 10x optik zoom. 4.3-inch (Mini S4 gibi) qHD ekran, 1.5GHz çift-çekirdek CPU, 1.5 GB RAM, 8 GB depo alanı (microSD ile artırılabiliyor) 1.9MP ön kamera.

Fiyatı 620 Dolar civarı olacakmış.

Kaynak:

Yorumlar