Türk Telekomdan TV Almak Akıllıca Olur Mu?

Görsel Temsilidir!

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerine büyük avantajlar sağlayan kampanyalarına devam ediyor. Ünlü markalarla yapılan işbirlikleriyle düzenlenen smart TV kampanyaları, 24 aydan 36 aya kadar taksit seçenekleri sunuyor. 

Yorum:
Pek güzel de görsel nerede? Ben gidip bir LG TV bulup koydum. Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama (her ne demekse?) şirketi olmadan Smart TV satılmıyor mu?

Türk Telekom, yeni kampanyasıyla müşterilerine Smart LED TV’lere uygun şartlarla sahip olma fırsatı sunuyor. 32 inç LG Smart LED TV televizyonlar başlayan 35 TL’den başlayan 24 ve 36 aylık taksit seçenekleriyle, Türk Telekom müşterilerine sunuluyor.

Yorum:
24 ayda 1080 TL
36 ayda 1260 TL
Karşılaştırma yapabilmek için model numarası lazım. Ama bültende yok! 32 inch akıllı TV'ler 800 ile 1400 TL arasında!

32 inç LG Smart LED TV sahibi olmak isteyen Türk Telekom müşterileri; tarife bağımsız, 24 ay taahhütle ayda 45TL’ye ya da 36 ay taahhütle ayda 35 TL’lik taksitler ödeyerek smart TV sahibi oluyor. 

Yorum:
İyi yanı, fatura ile gelecek taksitler. Kredi kartı olmadan TV almak isteyenlerin işine yarar. Tabi bayide sürpriz ile karşılaşılabilir. Siz almaya yetecek kadar fatura bedeli ödememişsiniz gibi.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin; Türk Telekom bayi ve ofislerine başvuru yapmaları gerekiyor. Kampanya hakkında bilgi almak isteyenler ise 444 1 444 müşteri hizmetlerinden veya www.turktelekom.com.tr adresinden yararlanabilir.

Yorum:
Telekom böyle yapacağına direkt teknoloji market işine girsin. 32 inch TV küçük. İçinde Tivibu falan dahil olsa kampanya olacak. Aman canım bana ne? Hayırlı işler. 

Yorumlar