Blade V Vodafone'un Yerli Telefonu



Türkiye’de Dijital Dönüşüm Hareketi’ni başlatan ve sürekli yatırımlarla tüketicilere son teknolojilerin mucizelerini sunan Vodafone Türkiye, şimdi de Türkiye’de üretilen Vodafone Blade V’yi tüketicilere sunuyor. İlk üretimleri tamamlanarak Aralık ayı sonunda banttan çıkan yerli üretim telefonlar tarifeye ek 1 TL’den başlayan fiyatlar ile tüketicilere sunulacak.

Vodafone Türkiye, şimdi de Türkiye’de Manisa’daki Vestel fabrikalarında üretilen Vodafone Blade V akıllı telefonu tüketicilerin beğenisine sunuyor.

4.1 Android Jellybean işletim sistemine, 4 inç geniş ekrana, Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz’lik 4 çekirdek işlemciye, 5 MP çözünürlüklü, otofokus ve LED flaşlı kameraya sahip Vodafone Blade V, dünyanın en ileri 3G teknolojisi ile donatılmış durumda.

Vodafone Blade V Yerli Üretim Akıllı Telefon – Teknik Özellikler
·         Android Jellybean 4.1 işletim sistemi
·         4 inç ekran
·         Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz, 4 Çekirdek işlemci
·         5 MP kamera, otofokus, LED flaş
·         3G ile 7,2 Mbps internete bağlanma hızı
·         4 GB dâhili depolama alanı, 1 GB RAM, 32 GB’a kadar microSD desteği
·         240 dakika konuşma süresi
·         250 saat bekleme süresi


------------------------------------------------------------------------------------

Yorum: 

Kötü yanları: ZTE'nin çok da başarılı olmayan bir modeli. Ekranı küçük. İşletim sistemi oldukça eski. 4 GB depolama alanı yetersiz. 5 MP kamera mı kaldı? Modemi düşük hızları destekliyor. Konuşma ve bekleme süreleri kısa. Görünümü pek sevimli değil.

İyi yanları: 4 çekirdekli işlemcisi var. Neredeyse bedavaya alıyorsunuz. Sanırım başka bir rom yükleyip daha yeni versiyon Android işletim sistemi ile çalıştırılabilir. Ön tarafta 0,3 mPiksel bir kamerası var. Bluetooth® 4.0 destekliyor.

Yorumlar