Ztylus ve Revolver Telefon Kamera Kiti


Eğer Samsung Galaxy S4 sahibi mutlu insanlardan biriyseniz bu telefon kabı sizin için çok kullanışlı olabilir. Telefonu koruma yanında, ayağı sayesinde telefonun dik ya da yatay olarak masa üzerinde rahat seyredebileceğiniz bir konumda durmasını sağlıyor. Ayrıca dilerseniz fotoğraf makinelerinde olduğu gibi bir omuz askısı takarak telefonu fotoğraf makinesi gibi kullanmanız mümkün. Altta standart tripotları kullanmanızı sağlayacak bir vida yeri de var. Fotoğraf makinesi gibi ele oturan ve kolay tutmayı sağlayan kısmı da düşünülmüş.

Ztylus yanında almanız gereken Revolver Camera Kit 3 adet objektif kiti içeriyor. Döndürerek kullanabiliyorsunuz. Bunlardan biri polarize filtre. Daha iyi kontraslı ve güçlü renkler çekmenize yarıyor. Diğeri balık gözü mercek. Bir adet de geniş açılı objektif var. Geniş açılı objektifi söktüğünüzde altından makro çekimler yapabileceğiniz mercek çıkıyor.

Güzel bir ürün. Tam kit olarak aldığınızda fiyatı 85 dolar. Çok yakında iPhone 4, 5 ve Note 3 için olan modelleri de Mart 2014 itibariyle çıkacakmış.

Dilerseniz aşağıdaki tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.


Yorumlar