İçerik Fabrikası - İlginç İçerik Alışveriş Sitesi!


İlginç bir web sitesi açıldı. İçerik Fabrikası. Bir göz atmakta fayda var. Oluşturduğunu içerikleri burada değerlendirebilir, yayınlarınızda kullanabilecek içerikleri satınalabilirsiniz.
Bakalım başarılı olabilecek mi? Umarım olur.

İşte basın bülteni aşağıda.
---------



HERKES İÇİN ÖZGÜN İÇERİK
Ve  karşınızda  www.icerikfabrikasi.com
Kullanıma hazır binlerce içeriğe anında erişim sağlayan özel satış platformu
www.icerikfabrikasi.com, aklınıza gelebilecek her konuda içerik üretiyor. 



Hazır özgün içerik sunan özel satış platformu www.icerikfabrikasi.com açıldı.

Sizleri yüzlerce kategoride binlerce özgün içerikle buluşturan İçerik Fabrikası, ihtiyaca özel içerik de üretiyor: Terzi usulü içerik!... Tanınmış profesyonel isimlerin yazar olarak yer aldığı İçerik Fabrikası portföyünde, uzman editörler ve fotoğrafçılar bulunuyor.



Fabrika’nın bacası durmadan tütüyor

Fabrika’da neler var: ARAŞTIRMA, ÇEVRE-DOĞA, GEZİ&SEYAHAT,DEKORASYON, EVLİLİK, EKONOMİ, GELECEK, SEKTÖREL ANALİZ, İLETİŞİM,İŞ YAŞAMI, EFSANELER, KENTLER&SEMTLER, KİŞİSEL BAKIM, KİŞİSELGELİŞİM, KÜLTÜR, OTOMOBİL, PORTRE, SAĞLIK, SANAT, SİNEMA, TARİH,TASARIM, TEKNOLOJİ, TÜRKİYE, DÜNYA, YAŞAM, YATIRIMCI İLİŞKİLERİ,YEME-İÇME, AŞK-SEVGİ, AİLE, ÇOCUK, EĞİTİM, KADIN-ERKEK gibi herkese, herihtiyaca göre kurgulanmış binlerce hazır, özgün, zengin, kaliteli içerik sizi bekliyor.

Kim nerede kullanabilecek?
Kurum içi yayınlara özgün içerik arayanlar, kurumsal portal, kurum web sitesi, sunum, kurum ya da kişisel blog’una her gün farklı konu isteyenler, kurumlara içerik üreten ajanslar, PR hizmeti verenler, sektör yayınları, arama motorlarını etkin kullanmak isteyenler, imzalı makale ya da yorum yazıları arayanlar, uzman ve teknik içeriğe ihtiyaç duyanlar, akademik çalışma yapanlar, araştırmacılar, raporlama yapanlar için tek adres İçerik Fabrikası! Dilerseniz, ısmarlar size özel içerik sipariş edebilirsiniz, dilerseniz edit edilmiş, başlık ve spotuçıkarılmış hazır içerikle anında buluşabilirsiniz.

Terzi usulü içerik
Yüzlerce kategoride binlerce özgün içeriği kullanıma hazır sunan özel satış platformuwww.icerikfabrikasi.com Türkiye’de bir ilk. Fabrika, kullanıma hazır içeriklerin yanı sıra “terzi usulü”, ihtiyaca özel, vücuda tam oturan içerik de sunuyor. Dilerseniz komple dergi, kitap, gazete siparişi verebilirsiniz… Ya da devamlılık gerektiren günlük, haftalık, günde birkaç kez tekrar eden içerik talebinde bulunabilirsiniz… Ünlü ve uzman isimlerin, yazar ve fotoğrafçıların yer aldığı İçerik Fabrikası’nda alanında uzman editörler, paket içerik siparişi alıyor. Terzide ne var? Belirlediğiniz konu başlığında, özel yazılardan araştırmaya, istediğiniz alanda rapordan röportaja, kitap yazımından TV çekimine, marka gazeteciliğinden video prodüksiyonuna, özel fotoğraflara ve fotoğraf çekiminden tasarıma kadar farklı alanlarda istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz her içeriği sipariş edebilirsiniz.
Ünlülerin buluşma noktası Fabrika!

Uzman yazarlar, fark yaratan, güncel ve özgün makale, araştırma, yorum ve söyleşileri ile

www.icerikfabrikasi.com’da.


Kimler var? 
Dünya çapında en çok “alıntılanan” iki numaralı kadın ekonomist, Maryland Üniversitesi Ekonomi ve Finans Profesörü, “Center for Economic Policy Research” ve “National Bureau of Economic Research” araştırmacısı Prof. ŞEBNEM KALEMLİ ÖZCAN’dan Türkiye ve dünyadaki ekonomik görünümü ile ilgili yorumalabilirsiniz... Orijinal seyahat rotalarını, söylemleriyle ve program kurgularıyla dantel gibiişleyen SAFFET EMRE TONGUÇ ya da ÖMER KOKAL ile keşfedebilirsiniz... EMİN ÇAPA ile ekonomi dışında gelecek, bilim, seyahat, sanat tarihi gibi konular eşliğinde farklı bir yolculuğa çıkabilirsiniz... Kişisel gelişimde yeni ve farklı metotları deneyimli TV programyapımcısı ve ünlü sunucu DEFNE SARISOY’dan öğrenebilirsiniz... Ekonomi ve enerjiekseninde uluslararası dengelerin mimari yapısını kuran diplomat, ekonomist MEHMET ÖĞÜTÇÜ’nün analizlerine başvurabilirsiniz... Orta Doğu’nun en tanınmış simalarından gazeteci JAMES DORSEY’den siyaset, futbol, Orta Doğu üçgeninde değerlendirmeler ve gözlemler alabilirsiniz... MURAT YÜLEK’ten sanayi, bilim, inovasyon, teknolojipolitikaları, girişimcilik, kalkınma üzerine ufuk açıcı bilgiler edinebilirsiniz... Türkiye’yi bizlerden daha iyi tanıdığı söylenen gazeteci ANDREW FINKEL’dan analiz, portre araştırmayazılar talep edebilirsiniz... “Artık ‘sadece’ çalışıyor olmak anlamını yitirdi. Kişisel gelişim, işhayatının ayrılmaz, hatta en önemli parçası haline geldi” diyen Danışman, Eğitmen, Koç,Mentör YASEMİN SUNGUR’dan kariyer gelişimi, kariyer kurgulama, iş yaşamında kişiselgelişim üzerine yol gösterici, özgün, ihtiyacınıza göre makale ve rehber niteliğinde içeriklerleufkunuzu genişletebilir, yayınlarınızı zenginleştirebilirsiniz... İş dünyasının önemli profesyonellerinden biri olan METİN SALT ile teknolojide son trendleri yakalayabilir; “doğru iletişim” kurmak üzerine her konuda gazeteci-yazar YAPRAK ÖZER’e başvurabilirsiniz.

Ekonomistlerden değerlendirmeler, gezginlerden seyahat rehberleri, lezzet ustalarından gurme tavsiyeler, stil danışmanlarından altın öneriler, size özel alışveriş tüyoları, rapor yazımı, sektör araştırmaları, “Native speaker”dan yabancı dil cilası ya da profesyonel çevirmenlerden dil hizmeti, sektörün ünlü isimlerinden size özel içerik hizmeti sunarken; ünlü fotoğrafçılar,seyahatten yemeğe, portreden life style’a, doğa çekimlerinden moda çekimlerine ve spor fotoğraflarına zengin yelpazede seçenekler sunuyor: https://www.icerikfabrikasi.com/RequestArticle.php

En güzel hediye: İçerik
Binlerce özgün ve hazır içeriği aynı anda sunan özel satış platformu www.icerikfabrikasi.com, yüzlerce kategoride her zaman taze tuttuğu içeriklerin yanı sırayaygın olarak kullanılan “kopyala yapıştır” içerikten kurtulmak isteyenlere bir sosyal sorumluluk bilinciyle özgün bir çözüm sunuyor. Günlük üretilen ücretsiz içerik portföyüyle Fabrika, içeriğe ihtiyacı olan herkesin erişimine açık hizmet sunuyor...

İÇERİK FABRİKASI BİR İNDEKS İLETİŞİM GİRİŞİMİDİR.

Yorumlar