Telefonda 10x Yakınlaştırma Galaxy Zoom



Burçak Çubukçu/ANKARA Telefonda 10x yakınlaştırma ile stadyumda ancak en yakın yerlerden pul gibi sporcular çekebilirsiniz bana kalırsa ama daracık yere 40x yaklaştırma koymalarını beklemek de şimdilik fazla sanırım.

Telefonda selfie dışında uzakça objelerin yakınca görüntülerini yakalamak için yine de fena değil galiba. Telefon az kalınlaşıp kaşarlı tosttan hallice oluyor o kadar.

Ben olsam, illa futbol ile ilişki kuracaksam, "Telefonu sahaya fırlatanlar yüzünden, bu sezon sahalarda baret giyme zorunluğu getirildi!" diye "vurucu" bir kampanya yapardım.

Buyrun basın bültenine de göz atın madem.
-----

Samsung Galaxy K zoom ile bu sezon stadyumun yıldızı sizsiniz 
Samsung’un, mükemmel bir kamera ve yeni nesil akıllı telefon işlevlerini bir arada sunduğu Galaxy K zoom ile futbol keyfini stadyumda yaşayanlar, hiçbir anı kaçırmıyor.
İstanbul, 29 Eylül 2014 – Bugüne kadar sunulan en gelişmiş kamera özelliklerine sahip olan yeni ürünü Galaxy K zoom yeni sezonda futbolseverlerin de gözdesi olacak. Yüksek optik zoom avantajını stadyumda yaşamak ve heyecan içinde geçen karşılaşmaların hiçbir detayını kaçırmak istemeyen kullanıcılar için, Samsung Galaxy K zoom mükemmel bir seçenek. Samsung’un benzersiz yüksek yakınlaştırma özelliğiyle öne çıkan kameralı akıllı telefonuyla, en net ve ayrıntılı görselleri anında çekip paylaşmak son derece kolay.  

10x optik yakınlaştırma ile detayları yakalayın
Profesyonel bir kameranın kontrol özellikleri ve fonksiyonlarını sunan gelişmiş teknik kamera sistemine sahip olması, Galaxy K zoom’u farklılaştırıyor. İnce ve şık gövdesinde bulunan, kasa içinde gizlenebilen lens teknolojisi 10x optik zoom özelliğine sahip. Ürünün futbolseverler açısından öne çıkan bir diğer önemli özelliği ise 20,7 megapiksellik BSİ CMOS sensörle, ultra net ve ayrıntılı görüntüler oluşturabilmesi. Düşük ışık şartlarında mükemmel sonuçlar sağlayan cihaz, hareketin neden olduğu bulanık görüntüyü önleyen “Optik Görüntü Sabitleyici” (OIS) özelliğine de sahip.
Bu özelliklerle, cihazla optik zoom yapıldığında ve düşük ışık ortamlarında bile canlı ve net fotoğraf ve videolar (Full HD) çekebiliyor. Ayrıca cihazın Xenon flaşı, LED’lerden daha parlak bir ışık vererek görüntü kalitesini artırıyor ve doğal bir parlaklık veriyor. Galaxy K zoom, kendinizi gerçek bir spor muhabiri gibi hissetmeniz için benzersiz bir alternatif olarak yaşamınıza hareket katacak.
Samsung’un marifetli akıllı telefonu aynı zamanda en gelişmiş kamera kullanım özelliği ve fonksiyonlarını bir arada sunuyor. Cihazın hassas ışık ve netlik dengesi sağlayan AF/AE (Otomatik Odak/Otomatik Pozlama) ayrımı ve farklı modlarda çekim seçenekleri sunan, marketten kolayca indirilebilen Pro Suggest uygulaması, en iyi kareleri en iyi teknolojiyle yakalamanızı sağlıyor. Stadyumda selfie keyfini kolaylaştıran zaman ayarlı olarak yapabilme imkânı veren Selfie Alarm özelliği de K zoom’u çekici kılan bir diğer özellik.

Yeni nesil Galaxy akıllı telefonlardan beklediğiniz her şey bir arada
Samsung Galaxy K zoom, bir Galaxy akıllı telefonda yer alan tüm özellikleri bir arada sunuyor. Ekran, bağlantı özellikleri, kullanıcı arayüzü ve ergonomik tasarımıyla, Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu S5’in birçok özelliği Galaxy K zoom’da da yer alıyor. Üstün kamera donanımını ve üst düzey akıllı telefonla birleştiren Galaxy K zoom, kompakt tasarımı, özgün hatları ve kolay kullanımıyla ilgi çekici bir alternatif.

Yorumlar