Alcatel Onetouch, Görseniz Saat Demezsiniz!


ALCATEL ONETOUCH, saatleri Eylül ayı itibariyle teknoloji marketlerde satışa sunulacak.

ALCATEL ONETOUCH, Akıllı Saat ince ve zarif tasarımlı. Akıllı telefonunuz ile bağlantı kurduğunuzda telefonunuza gelen arama bildirimlerini ve  sosyal medya güncellemelerini görebileceğiniz saatler toza ve suya dayanıklı yapıya sahip.

ALCATEL ONETOUCH'un Hero, Idol ve Pop serilerindeki telefonlarla uyumlu olan Akıllı Saat, kullanım kolaylığı için kayışın içine entegre edilmiş akıllı USB cihazına sahip. Uzun süre dayanıklı bataryaya sahip saatler, ayrıca kullanıcıların uyku düzenlerini takip etmeleri, atılan adımları saymaları ve yakılan kalori miktarını kontrol etmeleri mümkün.

Sportif koyu kırmızı/volkan siyahı, kadınsı beyaz, klasik krom/koyu gri ve zarif metal/beyaz gibi farklı tarzlarda üretilen Akıllı Saatler fırçalanmış krom, küçük örgülü reçine kayışlar ve beyaz paslanmaz çelikten üretildi.

Güzellik ve işlevselliğin tek bir cihaza entegre edildiği ALCATEL ONETOUCH Akıllı Saat hakkında detaylı bilgi almak için www.alcatelonetouch.com/tr/ adresini ziyaret edilebilir ya da www.facebook.com/ALCATELONETOUCHTurkiye , instagram.com/alcatelonetouchtr/ sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Saat Özellikleri:

Tasarım
Kalınlık: 10.5 mm
Çap: 41.8 mm
Kayış uzunluğu (2 sürüm mevcut):
1. 109.2 mm + 66.74 mm
2. 119.2 mm + 75.74 mm
Ağırlık: 60g


Ekran
1.22“ IPS 240 x 204 piksel
TFT 262k renkli
Oleophobic kaplama

Pil
210mAh

Becerileri
Bluetooth 4.0
NFC Etiket
Titreşim
Gömülü USB şarj portu
IP67 (su ve toza dayanıklı)

Sensörler
Hızlanma ölçer
Dönüş ölçer
Yükseklik ölçer
Kalp atış ölçer
E-pusula

Uyumluluk
Android™ sürüm 4.3, Jelly Bean ya da yukarısı ve iOS 7 ya da yukarısı
Bluetooth 4.0

Saatler yurtdışında 150 USD civarına satılıyor. Bakalım bizde kaça olacak?

Yorumlar