OneHour İle Sadece Bir Saatiniz Var!


İsim yok, kişisel bilgi yok, sadece selfie var.

Bir saat içinde buluşturan uygulama: OneHour

Genç girişimciler Berhan Kongel ve Cömert Tülümen tarafından geliştirilen, ‘buluşma’ ve arkadaşlık uygulaması OneHour, kullanıcıların yakın çevredeki ve aynı mekandaki diğer kullanıcılarla sadece selfie’leri ile tamamen anonim olarak eşleşmelerini sağlıyor. Selfie’lerin karşılıklı beğenilmesi ile birbirleri ile eşleşen kullanıcılar, uygulamanın anında mesajlaşma özelliğini 1 saat boyunca kullanabiliyorlar. 1 saatin ardından tüm yazışmalar ve selfie’ler uygulamadan otomatik olarak siliniyor.

Genç girişimciler Berhan Kongel ve Cömert Tülümen

İngiltere’den yatırım aldı

Uygulama İngiltere merkezli yatırım şirketi Harlex Projects’ten aldığı 100 bin dolarlık erken aşama yatırımıyla kullanıma sunuldu. OneHour’u benzer diğer uygulamalardan ayıran en önemli özelliğin kullanıcıların anonim kalmasını sağlaması olduğuna değinen Berhan Kongel, “Kullanıcı, kişisel bilgilerini istediği zaman eşleştiği kişilerle paylaşabiliyor. Böylece kiminle ne kadar kişisel bilgi paylaşacağını tamamen kendisi belirliyor.

Bu tür uygulamalar bir ihtiyacı karşılasa da tecavüzlerin artış nedenlerinden gösterildiklerini de belirtmek istiyorum. Dikkatli kullansanız iyi olur!

Uygulamanın ios ve Android için derlenmiş halleri mevcut.




Yorumlar