2016 yılı indir.com mobil uygulama yarışma heyecanı başladı


Birbirinden değerli ödüller ile katılımcılara hoş bir rekabet ortamı hazırlayan ‘’ indir.com ‘’ geçen iki yılın ardından bu sene 3.defa ‘’ indir.com mobil uygulama yarışması 2016 ‘’ ile sizlerle!
Yarışmaya ister bireysel isterseniz de 3 kişiyi geçmeyen grup ile katılabilirsiniz. 1 Ocak 2016 tarihinden sonra yayınlanan mobil uygulama ile başvurabilirsiniz. Başvuruların başladığı yarışmada form için tıklayınız.
Bu sene 1 yerine 2 yarışma ve 2 etkinlik
2014 ve 2015 yılında herkesin katılabildiği yarışmalar ile binlerce uygulamanın boy gösterdiği yarışmaya ek olarak bu sene sadece üniversite öğrencilerinin katılabileceği bir yarışmayı daha etkinlik takvimine ekleyen indir.com ailesi, gelişen mobil teknolojiler alanında genç girişimlerin daha aktif rol üstlenmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Yarışma ile mobil uygulamalarını daha fazla kullanıcıya ulaştırabilecekleri gibi, dereceye girmeleri halinde kazanacakları ödüller ile daha fazla olanak sahibi olabilirler.
Geçen senenin kazanan mobil uygulaması ‘’ Lokum ‘’ isimli fizik tabanlı bulmaca oyunu İOS platformunda App Store’ da ‘’ Popüler Uygulamalar ‘’ arasında ve App Store ana sayfasında ‘’ Games Made in Turkey ‘’ kategorisinde ‘’ Featured ‘’ olarak yer alması, yarışmacıların çıtayı ne kadar yükselttiğinin bir örneği.
Kesinleşmiş Ödüller
Aşağıda belirtilen kesinleşmiş ödüller haricinde eklenecek diğer yeni ödüller ileri bir tarihte belirtilecektir;
Birinci olan katılımcıya; San Francisco’da düzenlenecek olan Silikon Vadisi’nde 1 hafta tatil, indir.com’ dan 5.000 TL değerinde reklam ve bukalemun.com’ dan 5.000 TL değerinde ASO hizmeti, API PLUG’ dan 1 yıllık large paket
İkinci olan katılımcıya; 1 hafta Antalya tatili, indir.com’ dan 2.500 TL değerinde katılımcının geliştirdiği uygulamanın tanıtımı, API PLUG’ dan 1 yıllık large paket
Üçüncü olan katılımcıya; 3 gün Antalya tatili, indir.com’ dan 1.000 TL değerinde katılımcının geliştirdiği uygulamanın tanıtımı, API PLUG’ dan 1 yıllık large paket
Herkese Açık Yarışmaya Özel Ödül
Herkese açık olan indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016’ da 1. olan yarışmacıya ek olarak CRM Medya’ dan 5.000 TL’ lik Google Adwords reklam hizmeti ödülü, 2. Olan yarışmacıya da ek olarak CRM Medya’ dan 2.500 TL’ lik Google Adwords reklam hizmeti ödülü verilecektir.
Üniversitelilere Özel Ödül
Sadece Üniversite öğrencilerinin katılabildiği yarışma için birincilik ödülüne ilave olarak mobil uygulama yarışması birincisine Silikon Vadisi tatilinin finansmanı olarak 5.000 TL nakit para ödülü verilecektir.
Üniversiteli katılımcılar için ‘’indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016’’ takvimi
Yarışma başlangıç tarihi; 1 Ocak 2016
Son Başvuru tarihi; 30 Ağustos 2016
Halk Oylaması tarihi; 5 Eylül 2016
Jüri Değerlendirmesi tarihi; 10 Eylül 2016
Mobil Etkinlik tarihi; Ekim Ayı içerisinde
Üniversiteli katılımcıların yer aldığı yarışmada ‘’ Üniversiteliler için indir.com Mobil Uygulama Yarışması’’ ödül töreni, birinciliğe laik görülen yarışmacının öğrenim gördüğü üniversitede yapılacaktır.


Herkese Açık olan ‘’ indir.com Mobil Uygulama Yarışası 2016 ‘’ Takvimi
Bu yarışmamızda ise katılımcılar yaş sınırı olmaksızın ister bireysel ister ise 3 kişilik ekipler halinde katılabilecekler. Yarışma takvimi şöyle;
Yarışma başlangıç tarihi; 1 Ocak 2016
Son Başvuru tarihi; 28 Nisan 2016
Halk Oylaması tarihi; 30 Nisan 2016
Jüri Değerlendirmesi tarihi; 7 Mayıs 2016
Mobil Etkinlik tarihi; 14 Mayıs 2016
Herkesin katılımına açık olan indir.com Mobil Uygulama Yarışması 2016 ödülleri İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’ nde 14 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek olup dereceye giren yarışmacılara ödülleri verilecektir.

Yorumlar