Zaxe X1 Türkiye'de Üretilen 3D Yazıcı


Türkiye’nin 3D yazıcı markası Zaxe’nin X1 modeli, seri üretime geçen ilk yerli üretim sertifikalı 3D yazıcı olma özelliğini taşıyor. X1, kolay kullanımı ve tasarımıyla Türkiye’deki birçok sanayi, Ar-Ge merkezi, sağlık ve eğitim kurumunun öncelikli tercihi oluyor.

Türkiye’nin 3D yazıcı markası Zaxe’nin, seri üretime geçirdiği ilk yerli 3D yazıcı modeli X1 üstün baskı teknolojisi, kolay kullanımı ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Siyah renkli kasasının yanında kırmızı renk seçeneği de bulunan X1’de, kablosuz ağ ile uzaktan kontrol, otomatik güncelleme ve bulut bağlantısı bulunuyor. Zaxe X1’de basit ve anlaşılabilir Türkçe ara yüz ve renkli dokunmatik ekran ile kullanıcı odaklı tasarım sağlanırken, Zaxe’nin kendine özel yazılımı Zaxe Desktop ile çok kısa sürede modeller baskıya hazır hala gelebiliyor.

Zaxe X1, Türkiye’deki birçok sanayi, Ar-Ge merkezi, sağlık ve eğitim kurumunun öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.

Fiyatı biraz tuzlu olan yazıcıyı Hepsi Burada'dan 10 bin lira civarına temin etmek mümkün.

Hemen ekleyeyim. Türkiye'de üretim yapmak ve teknolojik gelişmeler için çalışmak son derece önemli ve desteklenmesi gereken bir durum. Bu güzel ürünün rekabetçi fiyatlarla dünya pazarında bolca satılmasını diliyorum.

Yorumlar