HP Mürekkep Tanklı Yazıcı

Sonunda Türkiye piyasası ihtiyaçlarına cevap verebilecek HP'nin Ink Tank yazıcı serisi duyuruldu.

HP, küçük işletmeler hatta ev kullanımı için uygun fiyatlı baskı imkanı sunuyor 8 bin sayfaya kadar renkli veya 15 bin sayfaya kadar siyah renkte baskı özelliği, HP Ink Tank Wireless 415 ile kolay mobil bağlantı da mümkün.

Yeni HP Ink Tank 315 ve Wireless 415 yazıcılarının CEMA (Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesine açılımını duyurdu. Küçük işletmeler için tasarlanan bu yazıcıların yüksek kapasiteli mürekkep tankı sistemi, bulunuyor.

HP Ink Tank 315 ve 415 yazıcılar uygun fiyatlı olsalar da kaliteden ödün vermiyorlar. Koyu, daha net metinler ve 22 kata kadar daha uzun süre solmaya karşı dayanıklı fotoğraflar, basmak mümkün.

Kullanıcılar, 45 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan her bir mürekkep şişesi ile:
  • Siyah sayfayı yaklaşık 0,009 TL'den ve 
  • Renkli sayfayı 0,0056 TL'den 
yazdırabilir.

Bugünün ev ya da ofislerinde kablosuz bağlantı önemli bir ihtiyaç. HP Ink Tank Wireless 415, akıllı telefon veya tabletlerden kolayca ve doğrudan baskı ve tarama olanağı sağlıyor.

Kullanıcılar, HP akıllı uygulamasını indirerek;
  • Sosyal medyadan, bulut üzerinden veya galerilerinden fotoğrafları kolayca basabilir.
  • Hemen her yerden e-postalarına veya buluta tarama yapıp paylaşabilir.
  • Tek bir düğmeye dokunarak mürekkep siparişi verebilir.

HP Ink Tank 315 ve HP Ink Tank Wireless 415 hakkında daha fazla bilgi için: http://www8.hp.com/tr/tr/printers/HP-Ink-Tank_System.html

Ücretler ve Garanti

HP Ink Tank 315 yazıcı için üreticinin tavsiye ettiği piyasa fiyatı 599 TL'den başlıyor.
Ink Tank Wireless 415 yazıcı için üreticinin tavsiye ettiği piyasa fiyatı 699 TL'den başlıyor.
Her iki yazıcı da 2 yıllık HP sınırlı garanti süresiyle geliyor.

Ek bilgi: Tank 315 ve HP Ink Tank Wireless 415, CEMA bölgesinde piyasaya sunuluyor. Diğer EMEA gelişmiş pazarlarında bu yazıcılar HP Smart Tank olarak adlandırılıyor.

Yorum

HP sonunda kullanıcı isteklerini göze almış görünüyor. Fiyatlar tuzlu, çünkü HP'nin bu cihazı sattıktan sonra kartuştan kazanma şansı kalmıyor. Her ne kadar mürekkep satma imkanı varsa da özellikle ev kullanıcıları görece düşük kullanım nedeniyle uzun süre mürekkep almayacak alırsa da ucuz olması sebebiyle ucuz mürekkepleri tercih edeceklerdir. Dolayısıyla ilk yatırımı yüksek ama tercih edilebilir bir seçenek olarak önümüze geliyor bu yazıcılar. Bir de otomatik tarama besleyicisi (ADF) olsaydı harika olurdu.

Yorumlar